DÜNYAYI KURTARAN KADINLARDA ARA

22.1.11

bu yönünü hiç düşünmemiştik...

Son zamanlarda artık şu kapları bir kenara bırakalım da dünyayı kurtarmak için başka neler yapabiliriz onlardan bahsedelim diyorduk...ama dün aldığımız bir e-posta bu yazıyı yazma ihtiyacı doğurdu.

Bir ay önce bize ulaşıp miyomları nedeniyle aşırı kanamalar yaşadığını ve kabın hayatını kolaylaştırıp kolaylaştırmayacağını denemek istediğini söyleyen bir dostumuzdan aldığımız haber bizi çok şaşırttı.

"Kabı kullanmak, aşırı kanamamın ne kadar aşırı olduğunu ölçmemi sağladı. Her regl döneminde 700-750 ml kan kaybettiğimi görüp bedenimdeki toplam kanın da 4000 ml kadar olduğunu öğrenince, sekiz yıl önce önerildiği gibi ameliyat olmaya karar verdim."

Kap emici olmadığı için kanamanızın tam olarak ne kadar olduğunu ölçmeniz mümkün oluyor. Kabın bu derece tıbbi bir işlev göreceğini hiç düşünmemiştik. Bu arada deneyimlerimizi paylaşmanın, böyle bir blogda toplanmanın da önemini bir kez daha anladık. Her ne kadar kendi kullandığımız bir ürün de olsa kendi başımıza ancak kısmen anlatabiliyoruz demek ki.

Dostumuza acil şifalar dileriz. Umarız hayatına daha sağlıklı devam etmene vesile olmuşuzdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar